Home - - Workshops - - Voorzieningen - - Aanmelden - - Sculpturen - - AdressenSandworks, Bedumerschans 10, 3432 TC Nieuwegein
Tel: 06-81455076
Mail: info@sandworks.nl


De workshops worden gegeven aan het Lekstrand bij Vianen. Wij adviseren bezoekers om via Vianen te rijden, maar eventueel kunt u uw auto ook aan de noordoever van de Lek kwijt, in Vreeswijk (gemeente Nieuwegein) bij het voetgangerspontje. U steekt dan de Lek per pont over. Hieronder volgen routebeschrijvingen voor de verschillende routes.
Lekstrand vanuit Vianen via A2

Neem afslag 11 vanaf de A2 en volg beneden aan de afslag de borden richting Centrum Vianen. Na 700 meter komt u op de Prins Bernhardstraat een rotonde tegen, waar u de derde afslag neemt. U bevindt zich nu op de Prinses Julianastraat. Deze gaat over in de Voorstraat en later in de Buitenstad. Bij het eind van de weg aangekomen parkeert u de auto aan de linkerkant. Neem vervolgens links het pad langs de Lek. Na 100 meter komt u op het strand waar de workshop wordt gehouden.

Lekstrand vanuit Vianen via A27

Neem afslag 27 vanaf de A27 en sla onderaan de afrit rechtsaf (Hagenweg). Volg de weg (inclusief bocht naar rechts en rechtdoor over rotonde) voor 1200 meter en sla dan linksaf de Brugdijk op. Sla na 225 meter rechtsaf de Zomerdijk op en na 350 meter rechtsaf de Buitenstad op. Bij het eind van de weg aangekomen parkeert u de auto aan de linkerkant. Neem vervolgens links het pad langs de Lek. Na 100 meter komt u op het strand waar de workshop wordt gehouden.

Lekstrand vanuit Vreeswijk

Neem afslag 10 vanaf de A2 en volg beneden aan de afslag de borden richting Nieuwegein. U volgt de Zandveldseweg zo'n 700 meter en slaat dan rechtsaf de Jachtmonde op. Na 200 meter slaat u weer rechtsaf de Lekboulevard op. Gelijk aan uw linkerhand ziet u de Veerweg met het veerpontje naar Vianen. Parkeer hier de auto en maak de laatste plezierige meters van uw tocht per boot. Volg bij aankomst rechts het pad langs de Lek. Na 100 meter komt u op het strand waar de workshop wordt gehouden.Home - - Workshops - - Voorzieningen - - Aanmelden - - Sculpturen - - Adressen